Ресторант

Работно време: 11:00 ч. - 23:00 ч.

Ако желаете да ни посетите през уикенда, ви препоръчваме да направите предварително резервация. Така си гарантирате, че ще се насладите на вкусната храна, отличната атмосфера и природните гледки.

Телефон за резервации: 0878 879 888!

Разнообразно меню

В хотел “Морени” вярваме, че хубавата храна е неизменна част от всяка почивка и дълга разходка. Точно затова ще ви зарадваме с апетитни изкушения в нашия ресторант. Той е отворен както за гости на хотела, така и за всички, решили да се опознаят красивите кътчета на Витоша. С радост ще посрещнем в ресторанта и вашия четириног другар

 В ресторанта се допускат домашни любимци.

Изискана кухня

В ресторанта ви посрещаме с богато и разнообразно меню, което ще задоволи и най-изтънчения вкус. Само си представете. Отхапвате първата хапка от любимото си ястие и насладата е толкова голяма, че леко притваряте очи. Фантазия от вкусове и аромати завладява сетивата ви. След това отпивате от напитката, сервирана на масата, и насладата става още по-голяма.

Готвачите ни приготвят истински кулинарни шедьоври. Правят всичко на място, използвайки натрупания през годините опит в големите ресторанти по света. Подбират свежи продукти и подправки, за да ви гарантират отличен резултат – апетитни ястия, приготвени с майсторство и любов.

Уютна атмосфера

Персоналът се грижи да ви препоръча най-доброто за вашия вкус, а интериорът идеално съчетава дърво, камък, кожа и кристал. Финални щрихи в оформлението придава голямата камина. Тя допълва приятното усещане на топлина и уют.

Ресторантът на хотел “Морени” впечатлява с изискана кухня, с елегантна атмосфера и с отлично обслужване. Тук може да се насладите на богато меню под звуците на хубава музика. Специално подбран плейлист с песни ще допринесе за това да се отпуснете и да се насладите максимално на храната. Ще ви очакваме всеки ден от 11:00 до 23:00 ч.

Организация на събития

Освен да се насладите на обяд или вечеря, в ресторанта може да организирате специални събития. В случай че търсите ресторант на Витоша, този в хотел “Морени” е идеалният избор. От фирмени събирания до лични празници – при нас може да проведете много и различни мероприятия.

Ресторантът е подходящ за организиране на кръщенета, сватби, промоции и въобще всякакъв вид събития. Гостите ви ще могат да се насладят на уютната атмосфера, вълшебната планинска гледка и вкусната храна. Ще направим празника незабравим за вас и вашите гости. Екипът ни ще ви съдейства с цялостната организация на вашето събитие.