Ресторант

Работно време: 11:00 ч. - 23:00 ч.

Ако желаете да ни посетите през уикенда, ви препоръчваме да направите предварително резервация. Така си гарантирате, че ще се насладите на вкусната храна, отличната атмосфера и природните гледки.

Телефон за резервации: 0878 879 888!

Разнообразно меню

В хотел “Морени” вярваме, че хубавата храна е неизменна част от всяка почивка и дълга разходка. Точно затова ще ви зарадваме с апетитни изкушения в нашия ресторант. Той е отворен както за гости на хотела, така и за всички, решили да се опознаят красивите кътчета на Витоша. С радост ще посрещнем в ресторанта и вашия четириног другар

 В ресторанта се допускат домашни любимци.

Изискана кухня

В ресторанта ви посрещаме с богато и разнообразно меню, което ще задоволи и най-изтънчения вкус. Само си представете. Отхапвате първата хапка от любимото си ястие и насладата е толкова голяма, че леко притваряте очи. Фантазия от вкусове и аромати завладява сетивата ви. След това отпивате от напитката, сервирана на масата, и насладата става още по-голяма.

Готвачите ни приготвят истински кулинарни шедьоври. Правят всичко на място, използвайки натрупания през годините опит в големите ресторанти по света. Подбират свежи продукти и подправки, за да ви гарантират отличен резултат – апетитни ястия, приготвени с майсторство и любов.

Уютна атмосфера

Персоналът се грижи да ви препоръча най-доброто за вашия вкус, а интериорът идеално съчетава дърво, камък, кожа и кристал. Финални щрихи в оформлението придава голямата камина. Тя допълва приятното усещане на топлина и уют.

Ресторантът на хотел “Морени” впечатлява с изискана кухня, с елегантна атмосфера и с отлично обслужване. Тук може да се насладите на богато меню под звуците на хубава музика. Специално подбран плейлист с песни ще допринесе за това да се отпуснете и да се насладите максимално на храната. Ще ви очакваме всеки ден от 11:00 до 23:00 ч.

Организация на събития

Освен да се насладите на обяд или вечеря, в ресторанта може да организирате специални събития. В случай че търсите ресторант на Витоша, този в хотел “Морени” е идеалният избор. От фирмени събирания до лични празници – при нас може да проведете много и различни мероприятия.

Ресторантът е подходящ за организиране на кръщенета, сватби, промоции и въобще всякакъв вид събития. Гостите ви ще могат да се насладят на уютната атмосфера, вълшебната планинска гледка и вкусната храна. Ще направим празника незабравим за вас и вашите гости. Екипът ни ще ви съдейства с цялостната организация на вашето събитие.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).