Хотел Морени е перфектното място за вашите бизнес срещи, тийм билдинги и фирмени събития.

Видове и брой на стаи:

  • 10 двойни стаи с тераса;
  • 3 двойни стаи без тераса;
  • 7 апартамента;
  • 1 СПА двойна стая, със собствени джакузи и сауна, но без тераса;

* Всички стаи са с големи двойни легла 160-180 см/200 см, няма стаи с две отделни легла.

* Апартаментите са с две отделни стаи – едната спалня, а другата хол с разтегателен диван за двама. 

Хотелът не разполага със специална заседателна зала, но отделните помещения могат да бъдат пригодени спрямо изискванията. Покритата външна тераса е с разположение което благоприятства уединение, достатъчно пространство за организиране на конференции и контакти от всички страни, за свръзване на голям брой електронни устройства.

“Ние в Хотел Морени смятаме, че провеждането на бизнес срещи в по-нетипична атмосфера може да е ползотворно, а не неудобно.“

ПОМЕЩЕНИЕ КАПАЦИТЕТ
РЕСТОРАНТ
80 места
ВЪНШНА ТЕРАСА
50 места
ЛОБИ БАР
50 места

Опции за изхранване:

  1. Индивидуално сет меню
  2. На плата 
  3. Свободна консумация

При интерес Хотел Морени ще изготви за Вас и Вашия екип персонализирана оферта съобразена с големината на групата, броят на нужните помещения и времето на престоя. За повече информация и запитвания за свободна дата, моля пишете на:
contact@hotelmoreni.bg 

Хотелът се намира само на 20 минути от центъра на София, а в същото време ви осигурява спокойствие, почивка сред природата и първокласно обслужване. От хотела тръгват много екопътеки и затова базата е идеална отправна точка за много дейности на открито и позволява съчетаване на полезното с приятното!

Хотел Морени разполага с двойни стаи с големи двойни легла, както и с апартаменти за до 4ма човека, които са с две отделни стаи, в едната стая се намира спалнята с голямо двойно легло, а в другата се намира холът, където има разтегателен диван за двама.

Хотел Морени разполага със собствен паркинг, лоби бар, външна покрита тераса и ресторант с панорамни гледки. Като допълнителни услуги предлага фитнес и спа център със сауна, парна баня, джакузи, тепидариум и релакс зона. Лоби барът и ресторантът на хотела разкриват приказни гледки към София и към планината, които действат благоприятно на сетивата. В близост до всяка маса има контакт така че работата да може да се върши отвсякъде. Интернетът на територията на хотела е безплатен и с бърза скорост.

*За резервация изпратете запитване по имейл на следните адреси:
reservation@hotelmoreni.bg или на contact@hotelmoreni.bg.