5 важни неща при организиране на сватба

Posted by: HotelBox
Category: Блог
подготовка за сватбено тържество

Сватбата е един от най-специалните дни в живота на всеки човек. Всички я свързваме с веселие до късните часове на деня, но всъщност сватбата е повече от това. Сватбата е обет за вечна вярност “в добро и зло”. Тя е тържество на любовта и взаимното уважение. Това е денят, в който двама души се сливат в едно неразделно цяло. Денят, в който могат да заявят пред целия свят своята обич и преданост. 

Сватбата започва с фиксиране на дата и преминава през избора на подходящо място, рокля, костюм и куп детайли. Всичко с една цел – тържеството да бъде перфектно и да се запечата като красив спомен за младоженците и техните гости. 

Ако и на вас ви предстои сватбено тържество, защо не обмислите идеята да кажете “да” в прегръдката на Витоша? Сватбата е един от най-важните мигове в живота. Направете своята незабравима, като потърсите на Витоша ресторант и хотел. 

Днес ви споделяме 5 неща, които трябва да имате предвид при организиране на сватбено тържество. 

сватбени халки

  • Може да отнеме време, докато намерите правилното място. 

Изборът на подходящо място може да отнеме немалко време, но пък това е едно от най-важните решения, които трябва да вземете. Съветваме ви да разгледате различни възможности, преди да вземете окончателно решение. Важно е да имате предвид броя гости, които ще присъстват, и да проверите дали има как лесно и удобно те да стигнат до него със собствен автомобил. Добре е да съобразите мястото да разполага с паркоместа, където гостите ще могат да оставят своите коли. 

  • Не се притеснявайте да поискате помощ.

Има безброй неща, за които трябва да помислите. Така че не се страхувайте да поискате подкрепа от хотела и ресторанта, които сте избрали, или от приятелки и роднини. Сигурни сме, че ще се радват, че ще са допринесли за организирането на мечтаното сватбено тържество. Ако бюджетът ви позволява, може да поверите организацията изцяло на агенция. Това ще позволи подготовката около големия ден да е съпроводена с по-малко стрес. 

  • Списъците са отлични помощници в планирането.

Сигурно сте чували – глупавият човек помни, а умният – записва. Направете списъци с всички задачи, които трябва да бъдат свършени. Друг вариант е да използвате планер, за да се уверите, че няма да пропуснете нищо. Списъкът ви помага да бъдете организирани и да следите коя задача е отметната. Ще сте уверени, че нищо не е забравено и че всичко е готово за голямото събитие. 

планиране на сватба на Витоша

  • Фото- и видеозаснемането са сред най-важните неща.

Когато говорим за сватба, не може да кажем, че едно нещо е по-важно от друго. Но вярваме, че ще се съгласите с нас – снимките и видеото от сватбата ще останат за цял живот. Затова ви препоръчваме да не подценявате тази част от организацията и след като избрали дата и място, да изберете и екипа, който да запечата емоциите от сватбения ден. На срещата с фотографа и видеографа обсъдете дали желаете да има акцент върху определени моменти и как искате да запечатат атмосферата в избрания от вас на Витоша ресторант. 

  • Помислете за настаняването и развлеченията на гостите.

Помислете за забавленията по време на самата сватба. Една различна идея е да наемете фотобудка. Вземете предвид интересите на различните гости и предложите нещо за всеки вкус. Но все пак не забравяйте, че това е вашето сватбено тържество и трябва вие да сте центъра на събитията. Ако сватбата се провежда на отдалечена локация, е важно да предложите на гостите варианти за настаняване. Избирайки на Витоша ресторант и хотел, давате възможност гостите да прекарат следващия ден сред разходки в планината, сред чист въздух и вдъхновяващи гледки. 

украса за сватба в на Витоша ресторант и хотел

В заключение ще кажем, че сватбата безспорно е един от най-важните дни в живота на човек и затова изисква особено внимание и подготовка. Изборът на правилното място и наемането на фотографи са само някои от нещата, които трябва да свършите. Разбира се, има още много. Съставянето на списък с гости, определянето на бюджет, намирането на мечтаната рокля или костюм, изборът на църква също са сред нещата, които трябва да направите. Разписването на всички задачи предварително със сигурност ще ви улесни, така че не пропускайте тази стъпка. Съвсем скоро ще ви разкажем какво предлагаме ние от хотел Морени за младоженците и техните гости. Следете блога ни

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.