Бутиков хотел на Витоша - едно различно изживяване

Posted by: HotelBox
Category: Блог
хотел Морени - Бутиков хотел на Витоша

Колко малко му трябва на човек да е щастлив. Приятна компания, свеж планински въздух и чаша ароматно кафе. Е, добре, ако не сте любители на кофеиновата напитка, за вас нека бъде топъл чай. Отдайте се на пълен релакс в луксозна и уютна обстановка. Хотел “Морени” е бутиков хотел на Витоша и ще превърне престоя ви в истинска планинска приказка. Куп удобства, невероятни панорамни гледки, спа релакс, отлично обслужване – споменът от почивката тук ще се запечата за дълго в съзнанието ви. 

Бутиков хотел на Витоша – една незабравима почивка

Знаете какво казват – Денят се познава от сутринта. Точно затова ви даваме възможност сутрините да започват с топла напитка и вдъхновяваща гледка. Слънчевите лъчи ще се прокрадват през завесата ви пред топлите месеци, а през зимата ще може да се любувате на заснежените върхове. Ставайки от леглото, първото нещо, което ще видите, може да е планината. Пленяваща, мистична и величествена. Красота ѝ е несравнима. Отпивайки любимата си напитка, ще може да ѝ се насладите. И през лятото, и през зимата ще ви остави без думи и ще разкрие пред очите ви чудни гледки.

За обяд ще ви очакваме в ресторанта. Разбира се, с вкусна храна, приготвена на място. Готвачите ни влагат дългогодишния си опит и правят всичко с пресни, свежи продукти. Ще ви помогнем да направите най-добрия избор спрямо вкусовете ви предпочитания, след което готвачите ни ще се погрижат да хапнете вкусно. Докато се наслаждавате на храната, ще може да се радвате и на невероятни пейзажи. 

Хармонията от вкусове и аромати ще погали небцето ви, а разкриващите се от прозореца вълшебни гледки – ще пленят сърцето ви. Времето, прекарано тук, в ресторанта на хотел “Морени”, ще бъде удоволствие за всичките ви сетива. Голямата камина отлично ще допълни уютната и романтична обстановка. Толкова е хубаво да наблюдаваме планината и горящия огън, да слушаме пукащите дърва и приглушената музика, и да се наслаждаваме на любимите си ястия в топла и уютна атмосфера. 

ресторанта в хотел Морени - бутиков хотел на Витоша

Следобед ви предлагаме да се опознаете Витоша и да отдадете на приятни емоции. През топлите дни може да се разходите, а през зимата – да се насладите на снежните писти със семейството си. Планината има какво да ви предложи през всички сезони. 

Пролетта носи със себе си пъстра палитра от цветове и надежда за едно по-добро утре. Витоша става така красива, когато всичко наоколо започва да се раззеленява. През лятото планината е не по-малко приказна. Едновременно носи слънчево настроение и прохлада. Дава възможност за разходки до красиви кътчета и много екопътеки. През есента се обагря с оранжево-червени цветове, а падащите листа образуват цветен килим от шарени листа. Зимата пък е точното време, в което може да съчетаете почивката с много забавления. Тогава планината е покрита със снежна бяла премяна и сякаш сама подканва да се спуснете по ски пистите и да се отдадете на зимни емоции. 

Привечер, след разходката или забавленията по ски пистите, може да релаксирате в спа зоната. Имате възможност да възстановите сили, като посетите сауната и парната баня. На ваше разположение са още тепидариум и джакузи. Те позволяват, докато лежите на подгряващите седалки или се наслаждавате на топлата вода, да се любувате на чудесна гледка. 

Може да посетите и масажното студио и да се поглезите с масаж. Сами ще се уверите – ще ви предложим всичко нужно, за да бъде почивката ви изпълнена с мигове на блажена наслада и да се отдадете на релакс. 

релакс в джакузи с гледка към планината

Бутиков хотел на Витоша – отличен избор и за хоум офис

Освен за почивка, хотел “Морени” предлага отлични условия и за работа от разстояние. Комфортни помещения, бърза Wi-Fi връзка, възможности за релакс в свободното време – обстановката тук ще направи работата ви по-приятна. 

Редица проучвания, правени през годините, са установили, че смяната на обстановката може да окаже положително влияние върху продуктивността. Събуждайте се всяка сутрин с гледка към планината и събудете креативността си. За изхранването и развлеченията не е нужно да се притеснявате. Вече разбрахте – ресторантът ще ви предложи вкусна храна, а спа центърът – разнообразие от процедури и съоръжения.

настаняване в бутиков хотел на Витоша

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.