Романтично бягство в планината

Posted by: HotelBox
Category: Блог
романтична почивка в хотел на Витоша

Витоша. Тази неповторима планина. Това райско кътче, каращо всеки да се чувства като у дома си. Това приказно място, където думата “вълшебство” добива нов смисъл. Планината разкрива пред очите ни красиви гледки, но най-красиви са тези, които са споделени с любимия човек. А има ли по-приятно място от планината, където да се насладите на приказни моменти в компанията на най-близките ви хора?

Затворете за миг очи и си представете. Вплели сте пръсти в ръката на половинката и заедно се разхождате по някоя от многобройните пътеки на Витоша. Свеж планински въздух изпълва дробовете ви, а вие се отдавате на сладки приказки. Оставате в плен на неповторимата красота на планината и единственото, което има значение, е настоящият миг.

Или пък стоите на някой планински връх, хванати за ръка, и гледате как слънчевите лъчи дават последна целувка за деня на небето. Топли цветове – жълто, оранжево и червено, се сменят един подир друг, а вие се наслаждавате на великолепния залез. Тревогите са далеч зад гърба ви и тихо се молите този момент да продължи вечно.

романтични мигове в планината

Планината е уют, магия, красота. Едва ли има по-подходящо място от нея, за да прекарате време с любимия човек и да съживите искрата на любовта си. Там, в прегръдката на уникални дървета, на фона на омайните пейзажи, под изпълнения със звезди небосвод, ще преоткриете себе си и любимия човек. Ще намерите отново хармония в ума, в душата, в сърцето. Ще намерите отново любовта.

Защото самата планина е като любовта. Често трудна за покоряване, но и действаща като опиат. Караща ни да искаме да усетим магията ѝ отново и отново. Подсещаща ни колко е важно да я ценим и пазим. Напомняща ни, че не трябва да я приемаме за даденост и да мислим, че я познаваме добре, защото точно тогава тя ще намери начин да ни изненада.

Романтика в прегръдката на Витоша

Ако искате да оставите грижите зад гърба си, романтично бягство в планината е точно това, от което се нуждаете. Какво по-подходящо време от месец февруари да си подарите романтична почивка в хотел на Витоша? Знаете, това е месецът на любовта и виното. И макар да вярваме, че не е нужен специален ден, за да покажем любовта си, защо да не използваме празника, за да напомним на любимия човек колко държим на него? Прекарайте време заедно. Изкачете някой връх. Посетете нови и интересни места. Посрещнете изгрева, наблюдавайте залеза или просто се отдайте на релакс в прегръдката на планината. Забравете за всички проблеми и изживейте незабравими романтични мигове.

снежна Витоша

Романтична почивка в хотел на Витоша “Морени”

Разположен на 1780 м надморска височина, хотел “Морени” е идеалното място за романтичен уикенд. Със своята уютна атмосфера и изключително красива гледка към природен парк “Витоша”, със сигурност ще ви осигури незабравимо прекарване.

Спа апартаменти

От момента, в който прекрачите прага на хотела, ще бъдете заобиколени от лукс и комфорт. “Морени” предлага не само спиращи дъха гледки към планината, но и уютни стаи с джакузи и сауна. Спа апартаментите са перфектният избор за двойки, желаещи да релаксират в уединена обстановка и да се насладят на качествено време заедно.

Спа зона

Като гости на “Морени”, по време на вашата почивка в хотел на Витоша, може да се отдадете на уелнес и релакс процедури и в спа зоната. Тук ви очакват сауна, парна баня, джакузи, тепидариум. Може да се отпуснете и с масаж – за целта трябва да направите заявка поне ден по-рано.

Ресторант

Богато и разнообразно, менюто гарантира наслада за всеки вкус. Изпийте по чаша червено вино и се насладете заедно с половинката на уютния пукот на пукащите дърва. Камината, разположена в ресторанта, внася допълнително уют, а невероятната гледка, която се разкрива от ресторанта, ще допринесе вечерята ви да бъде наистина незабравима.

Ние от хотел “Морени” без съмнение знаем идеалната рецепта за романтичен уикенд.

• Настаняване в комфортни помещения, възможност за избор на спа апартамент;
Ресторант с уютна камина, вкусна храна и невероятна гледка;
• Отлично обслужване в хотела и ресторанта.

Тази комбинация със сигурност ще създаде условия да прекарате незабравимо, да се насладите на своята почивка на Витоша с половинката си и да си спомняте дълго за прекараното време заедно.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.