Сватбена приказка: Защо да изберете хотел Морени?

Posted by: SofiaB
Category: Блог
сватба в хотели на Витоша

Чуден звън на църковни камбани оглася всичко наоколо. Клаксони на коли известяват за щастливия ден. Сърцата на двама влюбени преливат от радост и вълнение. Празник е. Сватба е. 

Незабравима сватба: Празненство в хотели на Витоша

С уникалната си локация – сред природата, недалеч от столицата, но в същото време далеч от суетата и шума на големия град, не е изненада защо хотелите на Витоша са предпочитан избор от множество двойки. 

Ако и вие мечтаете за нестандартна и романтична сватба в кръга на най-скъпите ви хора, обмислете възможностите, които предлагат хотели на Витоша. Хотел Морени се намира на 1780 м надморска височина, поради което гарантира невероятна гледка към природен парк Витоша. Ще бъдем на ваше разположение, за да превърнем вашия специален ден в истински празник. Ще ви предложим изискана обстановка, отлични 4-звездни удобства, кулинарни и уелнес наслади за вас и вашите гости. 

Обещахме неотдавна да ви разкажем какви удобства и услуги предлагаме за младоженците. Речено-сторено. Днес ви споделяме какво може да очаквате от нас за вашия специален ден. Даваме ви 7 причини защо да организирате сватбеното си тържество в хотел Морени. 

украса за сватба в ресторанта на Морени - хотел на Витоша

Защо да ни се доверите?

  • Подхождаме с невероятна прецизност и внимание към всеки детайл.

Обръщаме внимание на всеки детайл, за да бъде сватбеното ви тържество истинска приказка. Вашата сватба е празник и за нас. Ще изпълним всички ваши желания, за да бъде тържеството така, както си го представяте. Ще се погрижим да създадем перфектната атмосфера за вас и вашите гости, за да бъде този ден незабравим. „Морени“ предлага високо качество на обслужване, вкусна кухня и красиви гледки към Витоша планина.

  • Ресторантът и лоби зоната са идеални за празненства в семеен кръг. 

Може да отпразнувате този специален ден в ресторант и лоби зона с външна тераса. Ресторантът е с максимален капацитет 80 гости, което го прави идеален за празненства в семеен кръг. Предварително може да дегустирате избрано от вас меню, за да се уверите, че ястията ще отговорят на вашето разбиране за вкусна храна. Ще декорираме помещенията и масите в съответствие с вашия стил и вкус. 

  • Мястото е подходящо за фотосесии. 

Красивите гледки са само една от причините да изберете хотели на Витоша за най-специалния ден в живота ви. Витоша пленява с чудна хубост, а приказните гледки, които се откриват от хотел Морени, ще бъдат прекрасен фон на вашите кадри. Най-добре се доверете на професионален фотограф, който да запечатате емоциите от този ден.

  • Предлагаме специални комплименти за вашите гости.

С чаша шампанско за добре дошли или т.нар. welcome drink може да посрещнете своите гости при пристигането им в залата.Две газирани напитки на човек и неограничено количество минерална вода са осигурени още за гостите. Освен това може да предложим питка със сол и мед, за да бъде семейният ви живот изпълнен със сладки моменти, които да споделяте винаги в компанията на най-близките ви хора. 

сватбени чаши, пълни с шампанско

  • Осигуряваме безплатен паркинг за гостите.

Знаем, че шофьорите сред гостите най-вероятно ще ви попитат дали ще има къде да оставят своя автомобил. Може да им кажете, че няма нужда да се притесняват за паркомястото. За гостите на вашето сватбено тържество ще предложим безплатен паркинг.  Така те ще могат да споделят прекрасната емоция от деня с вас, без да се тревожат за своя автомобил. 

  • Предлагаме преференциални цени за настаняване.

Ако планирате сватба в периода началото на април-края на септември, не се притеснявайте да ни попитате за отстъпки и специални условия за настаняване. Предлагаме преференциални цени за настаняване на вашите гости, ако сватбеното ви тържество е през това време от годината или в дните от неделя до четвъртък. Стаите са оборудвани отлично. Може да сте спокойни, че почивката на гостите след тържеството ще бъде пълноценна и спокойна. 

  • За вас предлагаме настаняване в спа апартамент с джакузи и сауна.

Предлагаме специални привилегии и за вас, младоженци. Защото това е вашият специален ден и всичко трябва да бъде незабравимо. Като комплимент от нас, ще получите бутилка шампанско за вашата маса. Избирайки да организирате сватбата си при нас в хотел Морени, ще получите и настаняване в СПА апартамент. И понеже знаем, че след сватбеното тържеството може да пожелаете да си поспите до късно, ви предлагаме късно освобождаване. Няма нужда да освобождавате апаратамента до 14:00.

сватбени халки, поставени върху книга

Вярваме, че се убедихте. Може да предложим невероятни удобства и услуги, за да бъде сватбата ви изпълнена със много усмивки и специални мигове. Ще се радваме да ни се доверите и заедно да организираме най-специалния ден в живота ви. 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).