Бутиковите хотели на Витоша - един оазис за релакс

Posted by: HotelBox
Category: Блог
настаняване в бутикови хотели на Витоша

Представете си за миг следната ситуация. Седите на терасата и сте се отдали на блажен релакс. В едната ръка държите освежаващ коктейл, а в другата – любимо четиво. Свеж планински въздух е изпълнил всичко наоколо. Слънчевите лъчи се прокрадват през дърветата, докосват кожата ви и предизвикват усмивка на лицето ви. Красиви гледки се разкриват пред очите ви и се питате “Това наистина ли е България?”. Достатъчно е да изберете почивка в бутикови хотели на Витоша и това ще бъде част от вашето ежедневие. 

Бутикови хотели на Витоша – повече от място за настаняване

Бутиковите хотели в планината предлагат повече от място за нощувка. Те обещават истинско бягство от ежедневието. Предлагат място, където може да се отпуснете и да презаредите. При това в прегръдката на природата. Където зеленина има навсякъде, а хармония и спокойствие са обгърнали всичко наоколо. 

Неповторими гледки и близост до природни забележителности

Без съмнение едно от предимствата на хотелите на Витоша е тяхното разположение. Намират се на места, от които се разкриват изумителни гледки и които позволяват бърз достъп до природните красоти на планината. Ще пиете сутрешното си кафе, ще обядвате и ще вечеряте, докато през погледа ви се сменят прекрасни картини. 

Планината – вълшебство и уют

Освен с отлична локация, хотелите впечатляват и с уютна атмосфера. С атмосфера, която ви кани да се отпуснете и се насладите на комфорта. Нерядко в интериора и екстериора се залага на дървени елементи и панорамни прозорци, което създава усещане за единство с природата. 

разходка в планината

Активности и разходки

Тези, които предпочитат активна почивка, могат да се разходят. Така не само ще си осигурите физическа активност, но и ще се насладите на красотата на природата и ще заредите ума си. Възможностите за разходка са безкрайни – както в планината, така и в околностите на София.

Спа и уелнес удоволствия

Спа центърът нерядко се явява неотменна част от концепцията за отдих и релакс на хотелите. Така, ако искате в края на планинската разходка да разпуснете в джакузи, сауна или парна баня, имате възможност да го направите. Нужно е само да изберете хотел със спа на Витоша.

Вкусна храна

Насладата от почивката в бутикови хотели на Витоша се свързва и с вкусната храна. Може да се насладите на ястия, приготвени със свежи и качествени продукти. Можете да се насладите на свежи салати със сезонни зеленчуци, ароматни супи, вкусни предястия и основни ястия. Храната ще бъде празник за очите, небцето и стомаха ви. 

ресторант

Бягство от суетата, шума и стреса на големия град

Днес, когато съвременният начин на живот е динамичен и изпълнен със стрес, на всекиго му се иска поне веднъж да остави всичко зад гърба си и да открие спокойствие. Бягството от големия град е ценен подарък, който може да си направите и вие. 

Независимо дали обичате природата или просто жадувате за тишина, почивка в планината е един от най-добрите начини да възстановите сили и енергия. Песента на птиците и шумът на вятъра ще ви покажат колко вълшебно място е Витоша. Планината ще ви донесе истинско усещане за свобода. 

Хотелите на Витоша са истински оазис на релаксация, където можете да се насладите на спокойствието и красотата на природата, да откриете баланса между тялото и ума, да създадете спомени, които ще ви топлят дълго след това. 

Заповядайте в хотел Морени

Винаги сте добре дошли при нас в хотел Морени. Нашата мисия е да гарантираме незабравимо преживяване за всеки гост. Готови сме да ви посрещнем с усмивка и да откликнем на всяка ваша нужда. От момента, в който стъпите, ще се почувствате като у дома си. 

Заобиколени от невероятна природа, ще може да релаксирате в приятна и спокойна атмосфера. На невероятни гледки ще се насладите от стаите, лоби бара, ресторанта, джакузито, зоната за релакс. Направете резервация още сега. Ще ви очакваме. 

Витоша през лятото